Zonnepanelen
VITRA SOLAR in
De lier
<<=Terug naar plaats De lier

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

VITRA SOLAR
Kijckerweg 113
2678 AC De lier

tel: 01745 17122

Extra informatie

De zon is de enige energiebron die uw huishouden van 100% groene stroom kan voorzien. Duurzaam en dankzij een lucratieve subsidieregeling voor een blijvend lage prijs. Toch is men nog vaak terughoudend in de aanschaf van zonnepanelen, vanwege de mogelijke ‘rompslomp' die daar bij komt kijken. Met Vitra Solar hoeft u zich nergens druk om te maken. Wij nemen het hele traject voor u uit handen: van inventarisatie tot installatie. Inclusief de subsidieaanvraag. Zo bent u met Vitra Solar zonder zorgen verzekerd van een zonnige toekomst.    
Neem vandaag nog contact met ons op.  
 
Vitra Solar is een klantgerichte organisatie welke meedenkt, soepel samenwerkt en aantrekkelijke, duurzame bouwoplossingen creëert. 
 
De grote kracht van Vitra Solar ligt in het aanbieden van totaaloplossingen, waarbij het gevelsysteem en de achterliggende staalconstructie in samenhang worden ontwikkeld.  
 
Deze onderlinge afstemming opent de weg naar optimale technische- en bouwfysische maatoplossingen en voorkomt afstemmingsproblemen in het voortraject en tijdens de montage op de bouw. Daarnaast kunnen onze werkmaatschappijen toegevoegde waarde leveren in de vorm van hun specialiteiten.  
 
Vitra Solar  
 
Verkoop particulieren, zakelijk en groothandel  
 
Vitra Solar biedt een volledig pakket producten aan. Het betreft panelen, omvormers, montagesystemen, bekabeling, stekkers en allerlei gerelateerde producten. Deze producten zijn los verkrijgbaar of in de vorm van kant en klare paketten. De kant en klare paketten worden volledig op maat gemaakt en voorzien van een heldere handleiding. Omdat Vitra Solar diverse montagesystemen voert is een maximale flexibiliteit gegarandeerd. Op de producten-pagina vindt u de verschillende systemen.  
 
De klanten van Vitra Solar zijn o.a.:  
 
•particuliere klanten voor montage op woningen  
•zakelijke klanten voor grotere projecten op bedrijfsdaken  
•installateurs voor standaard pakketten en losse artikelen tegen groothandelvoorwaarden.  
 
Subsidieafhandeling particulieren en bedrijven  
 
Een nieuwe service die Vitra Solar dit jaar aanbiedt is subsidieaanvraag en afhandeling, omdat veel potentiële klanten in 2008 besloten geen zonnepanelen aan te schaffen vanwege de te ingewikkelde procedure met het de netbeheerder, Senter Novem en CertiQ. Vitra Solar kan de hele procedure voor u uit handen nemen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een succesvolle afhandeling van de procedure. Er zijn twee mogelijkheden; de aanvraag en de afhandeling. De aanvraag indienen bij Senter Novem kost € 50 en de aanvraag afhandelen met de netbeheerder, Senter Novem en CertiQ kost € 150. Voor bedrijven is deze service gratis.  
 
Engineering  
 
De engineering afdeling houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en doorrekenen van grote zakelijke systemen, dit gebeurt in 4 fases:  
 
•situatie ter plaatse fysiek opmeten (daken, aansluitpunten, toegankelijkheid etc.).  
•intekenen van de panelen op het dak (autocad) aan de hand van ingenieursrapporten/ constructieberekeningen en de fysieke opname.  
•stringindeling maken waarbij de inverters overgedimensioneerd worden en gezorgd wordt voor een optimale synchrone net-invoeding bij een drie-fase aansluiting.  
•uitrekenen van de benodigde materialen.  
 
Installatie  
 
Vitra Solar beschikt over een team ervaren en goed opgeleide installateurs welke zowel de consumentensystemen (alleen in Nederland) als de zakelijke installaties plaatsen. Installatie gebeurt hoofdzakelijk door eigen personeel en soms door ingehuurde installateurs die onder direct toezicht staan van een uitvoerder van Vitra Solar. Ook is Vitra Solar in staat om meterkastaanpassingen te doen en AC-installaties aan te passen zodat deze geschikt zijn voor netkoppeling.  
 
Voor installatie worden de volgende stappen doorlopen •fabriceren van de bevestigingssystemen (aluminium profielen/RVS-materiaal).  
 
•vervoer naar het project.  
•hijsen van de materialen op het dak op vooruit bepaalde posities.  
•bouwen van de frames en monteren van de modules.  
•bekabelen van de panelen en aansluiten van de omvormers  
 
Montagekosten 
 
De montagekosten zijn van vele factoren afhankelijk zoals locatie, hoogte en soort dak, ook speelt het aantal panelen natuurlijk een rol. Hoe groter het aantal panelen hoe lager de installatiekosten per wp. Vitra Solar is VCA* gecertificeerd en heeft zeer kundige installateurs in dienst. Wanneer u besluit om de panelen door Vitra Solar te laten installeren bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige pv-systeem met minimaal 5 jaar garantie op alle onderdelen. Hieronder staat een indicatie van de installatieprijzen, echter hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 
 
•3-6 panelen € 700  
•7-12 panelen € 1.000  
•13-20 panelen € 1.500  
•21-30 panelen € 2.000  
•31-40 panelen € 2.500  
•41-50 panelen € 3.000  
•51-63 panelen € 3.500  
 
Service  
 
De eigen serviceafdeling biedt ondersteuning bij vragen van klanten. Ondersteuning wordt gegeven op zowel technisch vlak als bij de administratieve afhandeling van subsidieaanvragen en vergunningproblematiek. Tevens verzorgt de serviceafdeling de storings- en garantieafhandeling. Een belangrijke activiteit van de serviceafdeling is het vervangen van omvormers en het optimaliseren van ondeugdelijk opgezette systemen welke geplaatst zijn door minder ervaren installateurs.  
 
Haalbaarheidsstudies 
 
Vitra Solar verzorgt een volledige rapportage in verband met de financiële haalbaarheid van de projecten. Aspecten hierbij zijn de subsidieregelingen, stroomverbruik, tarieven, injectietarieven, financieringsmodellen, cashflow en exploitatieopstellingen. Voor elk project worden aspecten als terugverdientijd, interne rendementen en de discounted cashflow berekenend. Vitra Solar verzorgt beslissingscalculaties en de financieringsmodellen voor uw financieringsaanvraag.  
 
Advies  
 
Te allen tijde krijgt klant een eerlijk en objectief een advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een pv-installatie waardoor de klanttevredenheid uitgesproken hoog is.