Zonnepanelen
John van der Zee Dakbedekkingen V.O.F. in
Culemborg
<<=Terug naar plaats Culemborg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

John van der Zee Dakbedekkingen V.O.F.
Brahmsstraat 7
4102 CN Culemborg

tel: 0345-548390

Extra informatie

Welkom bij John van der Zee Dakbedekkingen VOF.    
Ons bedrijf heeft ruim 36 jaar ervaring op het gebied van dakbedekkingen en aanverwante loodgieterswerken zoals plaatsen van lood-, zink- en koperwerk. Voor zowel kleine als grote opdrachten werken wij uitsluitend met bekwaam personeel. Met als vereiste: minimaal 20 jaar ervaring of een gedegen opleiding. 
 
Dakdekken is reeds sinds eind jaren ‘70 een serieus vak geworden. Vanaf die periode hebben de moderne brand- en föhn methodes, isolatietoepassingen en groen- en leef daken hun intrede gedaan. Deze ontwikkeling hebben wij vanaf het begin meegemaakt en siert onze kennis van het onderhoud van oude daken naar het moderne dakwerk. 
 
Zonnepanelen complete systemen met de beste prijs en kwalitieit verhouding in Nederland. 
 
Wij adviseren,leveren en plaatsen het systeem. Het elektro technische gedeelte wordt uitgevoerd door Niek Vermeulen Installatie Techniek uit Culemborg  
 
Voor prijsinformatie button Zonnepanelen Solar PV 
 
Wij zijn dealer van Solar Clarity een van de grootste importeurs op de Nederlandse markt. 
 
Wij installeren voor o.a. particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaars, woningbouw corporaties. 
 
Omdat daken eigenlijk niet verder worden benut kunnen wij deze natuurlijk gebruiken voor tal van toepassingen zoals bijvoorbeeld zonne-energie. 
 
Zonne-energie is zeer aantrekkelijk omdat de prijzen voor energie van uw leverancier duurder en duurder gaan worden door schaarste van fossiele brandstoffen en heffingen zoals belastingen. 
 
Het dak is de ruimte waar wij dit kunnen realiseren mits het dak aan een aantal criteria voldoet, levensduur van het dak en de instraling van de zon. 
 
Wij kunnen dit voor u realiseren op platte en hellende daken met tal van toepassingen zoals zonnepanelen maar ook dunne film amorf zoals PVC ,EPDM of POCB. zonnestroom PV ( Photo Voltaïc ) gaat een enorme opmars maken. 
 
Door samenwerking met zeer grote spelers op de markt van zonne-energie en met elektro technische installatie bedrijven waar wij mij samenwerken. 
 
Groen denken is ook werken in de eigen regio rivierenland dus nog minder CO2 uitstoot door files te vermijden. Lagere kosten voor installatie en snelle service 
 
John van der Zee Dakbedekkingen is een bedrijf waar het oude ambacht maar ook nieuwe noviteiten hand in hand gaan. Samen met collega dakdekker Will van der Zee vormen wij een perfect team.  
De kracht van het bedrijf is onze prijs- en kwaliteitsverhouding, de service en een garantie van maar liefst 15 jaar. Ondanks het feit dat wij met twee personen werken kunnen wij kleine en grote opdrachten aannemen. Onze relatie met zeer ervaren collega’s is namelijk groot. 
 
In 2004 hebben wij gekozen voor de unieke uitvalbasis Culemborg. Een prachtig plaatsje in de Betuwe in het hart van Nederland. Gelegen naast de A2 verbindt ons dit direct met de grotere steden en dorpen uit de regio. Maar ook buiten de eigen grenzen zijn wij erg actief. 
 
Vakmanschap is een schaars bezit. 
 
Niet alleen beschikken wij over een zeer ervaren en praktische kennis op het gebied van daken en alle aanverwante toepassingen, ook zijn wij in het bezit van theoretische kennis door scholing. 
Wij hebben onszelf laten scholen via de BDA ( www.bda.nl). Dit is het belangrijkste adviesbureau van Nederland voor daken en gevels. Onze certificering ‘Proces BRL 4702’ alsmede de dakinspecteur diplomering in platte daken en VCA en de combinatie met onze eigen praktijkkennis maakt dat wij ons een professioneel bedrijf mogen noemen.  
 
 
Aanvulling is de opleiding Deskundige in Zonnestroom