Zonnepanelen
Fa-tech in
Cuijk
<<=Terug naar plaats Cuijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Fa-tech
Hazeleger 165
5431 HR Cuijk

tel: 0485-321654

Extra informatie

Fa-Tech Installatie Techniek biedt Service-Abonnementen voor CV-ketels. Er is al een Service-Abonnement vanaf slechts 8 euro per maand! En een Full-Service contract vanaf 11 euro per maand! Hiervoor wordt uw cv-ketel JAARLIJKS onderhouden.  Bent u lid van een VVE en wilt u collectief een service contract afsluiten, dan hanteren wij extra korting. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden. 
 
Fa-Tech Installatie Techniek verzorgt naast de Service-Abonnementen ook het installeren van CV-ketels, Zonnepanelen, Complete Badkamers, Radiatoren, Elektro werkzaamheden, Airco Installaties voor particulieren en bedrijven. 
Keuken vernieuwen wij verzorgen al uw leidingen volgens tekening voor 1 prijs, elektra, gas, water en extra groep(en) en dat met 1 aanspreekpunt! 
 
Heeft u alleen een tegelzetter of stukadoor nodig?? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!! 
 
Ook wanneer u geen abonnement heeft en u hebt een storing, dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw storing, tegen zeer gunstige en concurrerende tarieven, snel en vooral deskundig, wordt verholpen en dat meestal nog op dezelfde dag!