Zonnepanelen
ECO-GE-TECH Services in
Cadier en Keer
<<=Terug naar plaats Cadier en Keer

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ECO-GE-TECH Services
Limburgerstraat 77
6267 CB Cadier en Keer

tel: (0)43 4073444

Extra informatie

ECO-GE-TECHNICS is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van alternatieve energiebronnen:    
• in de vorm van warmte uit hout.  
•in de vorm van energie geproduceerd uit zonlicht  
 
EGO-GE-TECHNICS: innovatie in energie. 
 
De klassieke fossiele brandstoffen die gewonnen worden uit olie en gas vormen een steeds grotere belasting voor het milieu. Daarbij zullen de energieprijzen in de toekomst naar verwachting stijgen. 
 
Milieubewustzijn en kostenbesparing staan centraal in ons assortiment én onze aanpak. Niet voor niets staat ECO in onze naam! 
 
Daarom vindt u in ons assortiment een uitgebreid aanbod aan Hout-CV's, Zonnecollectoren en PV Cellen 
 
Over Hugo Geelen en John Gerardu 
 
Eco-GE-Technics bv is een bedrijf dat bestaat uit twee aandeelhouders, Hugo Geelen en John Gerardu. 
 
Hugo Geelen heeft jaren zijn sporen verdiend bij diverse installatietechnische bedrijven. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en beheren van energie- en milieutechnische installaties  
 
John Gerardu heeft jaren zijn sporen verdiend in de wereld van de electro-techniek. Tijdens zijn werk als monteur kreeg hij steeds meer kennis in en aandacht voor schone energie alternatieven, zoals Zonnecollectoren en PV cellen.  
 
Hugo en John hebben veel kennis en ervaring op het vlak van schone en duurzame energie. Vanwege de milieubelasting van fossiele brandstoffen en de enorme stijging van energieprijzen hebben zij besloten om krachten te bundelen. Het resultaat: innovatie in kostenbesparende energiemaatregelingen!

Specialiteit
  • Energie innovaties 
  • Hout cv's  
  • PV cellen  
  • Servicecontracten  
  • Zonnecollectoren