Zonnepanelen
Noordzij Brielle BV in
Brielle
<<=Terug naar plaats Brielle

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Noordzij Brielle BV
't Woud 45
3232 LN Brielle

tel: 0181 - 412657

Extra informatie

Klant staat centraal   
Tot onze klanten behoren zowel particulieren als (bouw)bedrijven en industrie, maar ook woningstichtingen, Verenigingen van Eigenaren en makelaars. Ons werkgebied strekt zich uit van Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee tot en met het Botlekgebied, de Europoort en de Maasvlakte. Maar wie u ook bent en waar u ook vandaan komt, uw vraag staat bij ons centraal. 
 
Familiebedrijf met persoonlijke benadering 
 
In Noordzij Brielle vindt u een betrouwbare installateur met de voordelen van een compact familiebedrijf. U kunt dus rekenen op een persoonlijke benadering. En dankzij de korte lijnen kunnen we flexibel inspelen op uw vraag. Zo werken we aan langdurige relaties. Met succes, want veel mensen zijn al jarenlang klant. Soms zelfs al sinds de jaren '60, toen Reijer Noordzij de basis legde met een loodgietersbedrijf aan de Visstraat in Brielle. Fornuizen en kachels waren zijn specialisme. Al snel kwam er veel loodgieterswerk bij voor woningbouwprojecten. Toen zoon René de zaak in 1977 overnam, verschoof het accent naar werk voor particulieren en de industrie. Inmiddels zwaait Roy Noordzij als derde generatie de scepter in het familiebedrijf.  
 
De klant centraal 
 
Er is sinds de start in 1962 veel veranderd. Van uitbreiding van de klantenkring met particulieren, bedrijven en aannemers tot en met verhuizingen van het bedrijf. En van de oprichting van een aparte storingsdienst tot de opkomst van producten zoals airconditioning, maar ook duurzame technieken zoals zonnepanelen en -boilers. Eén ding is altijd hetzelfde gebleven: wij zijn er voor u! 
 
U bent bij Installatiebedrijf Noordzij Brielle als particulier of bedrijf aan het juiste adres voor een compleet zonnepaneelsysteem. De afgelopen jaren hebben wij tientallen installaties in de regio geplaatst. Wij zien het als onze plicht om u te adviseren over duurzame energie. Zo dragen ook wij bij aan een duurzamer milieu. Bovendien is een investering in zonnepanelen een zeer rendabele investering. Wij plaatsen ook zonnepanelen in Spijkenisse, Rockanje, Oostvoorne en Hellevoetsluis. 
 
Complete systemen 
 
Wij leveren u complete systemen. Deze bestaan uit de zonnepanelen, omvormer, montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. Indien u wenst kunnen we u ook voorzien van een monitoringsysteem, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen. Wij leveren onderstaande merken zonnepanelen in Brielle en omgeving. Klik op de logo's voor meer informatie. 
 
Afspraak maken? 
 
Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen. We komen graag bij u langs voor zonnepanelen in Brielle en omgeving.

Specialiteit
  • Diensten Verwarming  
  • Service & onderhoud  
  • Loodgieterwerkzaamheden  
  • Airconditioning  
  • Duurzaam  
  • Ventilatie