Zonnepanelen
W. Jansen Elektrotechniek in
Bladel
<<=Terug naar plaats Bladel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

W. Jansen Elektrotechniek
Hofdreef 10
5531 EW Bladel

tel: (0)6 22881580

Extra informatie

W. Jansen Elektrotechniek is een jong en dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf wat zich bezig houdt met een breed scala aan werkzaamheden op elektrotechnisch gebied zoals zonne-energie.   
Wij zijn gevestigd in Bladel en specialist in het realiseren van complete elektrotechnische installaties, zowel in eigen beheer, als in nauwe samenwerking met derden. 
 
Of het nu gaat om kleine aanpassingen of geheel nieuwe installaties, bij W. Jansen Elektrotechniek bent u aan het juiste adres. 
 
W. Jansen Elektrotechniek is landelijk erkend installateur via SEI en gespecialiseerd in Zonne-Energie 
 
Besparen met Zonne-Energie 
 
W. Jansen Elektrotechniek levert betaalbare zonnepanelen voor particulieren en bedrijven die fors willen besparen op hun energierekening. Wij bieden u uitsluitend zonnepanelen en omvormers van hoogwaardig kwaliteit voor betaalbare prijzen. 
 
Zonnepanelen bieden u vele voordelen; 
 
Voordelen zonne-energie voor particulieren 
 
◾Besparen op uw energiekosten 
◾Verminderen van de CO2-uitstoot 
◾Minder afhankelijk van uw energieleverancier 
◾Minder kwetsbaar voor prijsstijgingen van energie 
◾Waardestijging van uw woning 
◾Hoog rendement op uw investering 
◾Fiscaal aftrekbaar 
 
Opnemen in hypothecaire lening 
 
Wanneer de financiering van een zonne-energie installatie wordt meegenomen in een hypothecaire lening dan betaalt de fiscus mee aan de installatie (renteaftrek). Op deze manier verdient de investering zich snel terug, afhankelijk van de hypotheekvorm. 
 
Voordelen zonne-energie voor bedrijven 
 
Als ondernemer/bedrijf kunt u gebruik maken van diverse investerings- en aftrekposten bij aanschaf van zonnepanelen, zoals: 
 
Energie-investeringsaftrek (EIA) 
Deze regeling biedt u een fiscaal voordeel als u investeert in zonne-energie en andere energiebesparende bedrijfsmiddelen. Liefst 44% van de investeringskosten van deze bedrijfsmiddelen is aftrekbaar van de fiscale winst. 
 
Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek 
Afhankelijk van de investering kunt hier nog eens maximaal 25% extra aftrek in het eerste jaar verkrijgen. De aangeschafte installatie mag voor 100% worden afgeschreven (echter niet in 1 jaar). 
 
Wij adviseren altijd om uw accountant en/of fiscaal adviseur te raadplegen aangezien deze u kan wijzen op eventuele andere investerings -en aftrekposten of voordelen welke op uw situatie betrekking hebben en omdat één en ander per bedrijf kan verschillen.