Zonnepanelen
Ecosave Nederland in
Biddinghuizen
<<=Terug naar plaats Biddinghuizen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ecosave Nederland
Noorderbaan 25
8256 PP Biddinghuizen

tel: (0)321 332038

Extra informatie

Zonne-energie: Stroom & Warmte !   
De ZON, dé grootste bron van Energie, ze levert 10.000x méér energie dan dat wij met z'n allen, op de hele aarde, gebruiken. En het is niet alleen de GROOTSTE maar ook de SCHOONSTE energie, voor eeuwig! Dat is ons gegeven door onze Schepper fantastisch toch, wij moeten alleen ze willen aannemen en gebruiken ! 
 
Velen dachten dat het niet mogelijk was, maar het tegendeel is gebleken. De zon levert ons, in het noordelijk halfrond al meer dan genoeg energie, om jaar basis een woning zelfvoorzienend te maken. Zelfs hartje winter, als het vriest dat het kraakt, maar met een stralend zonnetje, zelfs dan levert de zon bijvoorbeeld al tot 50-70C warm water en tientallen kiloWatts aan stroom. 
Moeilijk is het echt niet, 1-2 collectoren en ca. 12 zonnepanelen kan het al !!! 
 
In ons eigen bedrijf en woning te Biddinghuizen, ecologisch gebouwd in 1995, hebben we de desbetreffende technieken toegepast en uitvoerig gemonitord. 
Daaruit bleek dat vanaf april t/m september wij geen gas meer gebruiken voor warm water maar alles krijgen van de zon, buiten die periode is de behoefte aan warm water groter ivm. de verwarming. De verwarming hebben we dan ook gecombineerd met een laag temperatuur verwamingssysteem, zoals vloer- wandverwarming en een massieve leemkachel. 
Dankzij deze combinatie, besparen we ruim 60% aan gas en wij streven door innovatie verder te gaan tot >90% besparing ! 
 
Om warm water door de zon op te wekken, is niet veel ruimte nodig, ca. 1,8m2 tot 3,2m2 collectoroppervlak, dat levert voldoende voor 120 tot 240L warm water. 
Voor elektriciteit, heeft men meer oppervlakte nodig, ca. 1m2 voor ca.150kWh aan opbrengst. 
 
Momenteel komen er weer verschillende subsidies die het interessant maken.Zonne-energie de enige echt schone energie die ook veel kan betekenen voor u.