Zonnepanelen
Weijters Loodgietersbedrijf in
Berkel-Enschot
<<=Terug naar plaats Berkel-Enschot

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Weijters Loodgietersbedrijf
De Ploegschaar 82
5056MG Berkel-Enschot

tel: 013-5333517

Extra informatie

Hét adres voor al u loodgieters werkzaamheden, cv-installaties en airco’s. Ik ben al 24 jaar werkzaam in het vak dus voor deskundig advies, installatie, service en onderhoud van verwarmingssystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor dak-, goot-, en zinkwerk. Van het druppen van een kraan tot een nieuwe badkamer, alles is mogelijk.   
Bel ons gerust en laat u adviseren over wat het beste bij uw wensen en woonsituatie past. 
 
Alles duurzaam, aanzienlijk minder energieverbruik! Kijk snel en lees alles over zonneboiler vs. zonnepanelen. 
 
Een zonneboiler voor huishoudelijk warm water: 
 
Een zonneboiler vangt de energie (licht en warmte) van de zon op om water te verwarmen. Warm water voor huishoudelijk gebruik is de tweedegrootste energievreter in een huishouden. De hoeveelheid warm water dat dagelijks verbruikt wordt per persoon is enorm (bad en douche, afwas,..). Door zonne-energie te gebruiken om dit water te verwarmen, kan je tot 70% energie besparen op je energiefactuur voor het opwarmen van het water. 
 
Zonneboiler vs. Zonnepanelen? 
 
Een zonneboiler zet de energie van de zon niet om in elektriciteit, zoals zonnepanelen dat doen. Een zonneboiler zet de energie rechtstreeks om in warmte energie, en is dus veel efficïenter dan zonnepanelen.Bovendien is het plaatsen vaneen zonneboiler ook veel goedkoper dan zonnepanelen, waardoor het terugverdien-effect van de investering veel groter is. Op slechts enkele jaren is de kostprijs van je zonneboiler terug betaald! 
 
Installatie van een zonneboiler 
 
Voor een gemiddeld gezin van 4 personen heeft u een zonnecollector van 3m³ en een warmwaterboiler van ongeveer 110 tot 300 liter nodig. Het water wordt via de zonnecollector op het dak van je woning voorverwarmd en eventueel (in combinatie met een conventioneel systeem) bij verwarmt tot de gevraagde temperatuur, en dan naar de boiler gepompt waar het opgeslagen wordt voor verbruik. Een zonneboiler-installatie is relatief goedkoop in aanschaf. De zonneboiler is ook bijna onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. Een maal de zonneboiler geplaatst, krijg je dus gratis groene energie, recht van de zon. 
 
Kom kijken! 
 
Zou u de dit in werking willen zien en hoe het geïnstalleerd is? dan kunt u altijd contact met ons opnemen en bij mij thuis komen kijken.

Specialiteit
  • Dak- en Zinkwerk 
  • Gas & water 
  • Sanitair 
  • CV-installatie 
  • Airco's 
  • Duurzaam 
  • Riolering 
  • Badkamer  
  • Geisers  
  • Renovatie