Zonnepanelen
Vernooy Dakbedekkingstechniek BV in
Bennebroek
<<=Terug naar plaats Bennebroek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vernooy Dakbedekkingstechniek BV
Meerweg 80
2121VC Bennebroek

tel: 023-5846145

Extra informatie

Vernooy Dakbedekkingstechniek, daken op hoog niveau !   
Als dakbedekkersbedrijf verzorgt Vernooy Dakbedekkingstechniek, gevestigd in Bennebroek, diverse werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van dakbedekking tot het compleet vervangen van daken. Opererend als dakdekkersbedrijf verzorgen wij alle werkzaamheden met absolute kwaliteit en service als uitgangspunt. Vernooy Dakbedekkingstechniek onderscheidt zich van andere dakdekkersbedrijven door gedegen professionaliteit en doelgerichte oplossingen. Wij zijn een erkend bedrijf voor particulieren, bouwbedrijven, vereniging van eigenaren, vastgoed beheerders en overheidsinstellingen.  
 
• Kunststof dakbedekking 
• Bitumineuze dakbedekking 
• Pannen- en shingel daken 
• Zonnepanelen 
• Zink- en loodwerk 
• Gevelbeplating 
• Valbeveiliging 
• Daken inspectie en beheer 
• Lekkages en stormschades 
• 24-uurs service 
 
Neem gerust telefonisch contact op voor een vrijblijvende offerte. 
 
Wie zijn wij ? 
 
Vernooy Dakbedekkingstechniek B.V. is een regionaal georiënteerd dakdekkersbedrijf (regio Noord- en Zuid-Holland) welke gevestigd is in Bennebroek (Noord-Holland). Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met dakrenovatie en het aanbrengen van nieuwe daken. In het platte daken segment werkt het bedrijf naast bitumineuze dakbedekkingen ook met kunststof dakbedekkingen. Tevens is Vernooy Dakbedekkingstechniek gespecialiseerd op het gebied van hellende daken. Naast de traditionele keramische dakpannen heeft het bedrijf ook ruimschoots ervaring met shingles en stalen dakpan elementen. Ook voor lekkages, daken inspectie en beheer, zonnepanelen, lood- en zinkwerken bent u bij Vernooy Dakbedekkingstechniek aan het juiste adres. 
 
Op basis van ervaring en deskundigheid behoort Vernooy Dakbedekkingstechniek tot de selecte groep van VEBIDAK leden. VEBIDAK (de Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland) ondersteunt de dakbedekkingsbranche op vele gebieden, bewaakt kwaliteitsnormen en draagt bij aan cursussen en opleidingen. 
 
Tevens is Vernooy Dakbedekkingstechniek dealer van SIKA-Sarnafil (kunststof dakbedekking). 
 
Het bedrijf is in 1987 opgericht en sinds die tijd werkzaam in de dakenbranche. De directie wordt gevormd door dhr. D.F.J. van de Loo. 
 
Vernooy Dakbedekkingstechniek B.V. is sinds de oprichting nog steeds groeiende. 
 
Wie een woning renoveert of verbouwt, doet er goed aan om te beginnen met het dak. Immers, niet alleen beschermt het dak uw woning tegen de weersinvloeden, het vervult ook een belangrijke esthetische functie als de "5e gevel" van uw woning. Door de renovatie van uw dak verhoogt u de kwaliteit en de levensduur van uw woning. Maar met een dakrenovatie kunt u ook uw woning een totaal ander uiterlijk geven. Het vervangen van een dak doet men dus niet alleen wanneer het lekt maar ook wanneer men het uiterlijk van de woning als geheel wil verfraaien. Immers, de kleren maken de man, het dak maakt de woning... 
 
Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven, Vereniging Van Eigenaren (V.V.E.’s) , bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Vernooy Dakbedekkingstechniek neemt elk probleem uiterst serieus en ziet er de uitdaging in om voor ieder probleem een duurzame oplossing te bedenken en te realiseren. Indien u ons benadert zullen wij allereerst met u een afspraak maken voor een dakinspectie om u zodoende grondig te informeren over de toestand van uw dak én, natuurlijk in overleg met u, te komen tot een oplossing. Hierover brengen wij dan offerte uit. Hierin komen alle afspraken (planning, materialen, prijzen, garantie e.d.) te staan en wordt het uit te voeren werk stapsgewijs beschreven. Na uw goedkeuring kunnen wij aan de slag. Vernooy Dakbedekkingstechniek zal u tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk tot last zijn en zal er uiteraard voor zorgen dat u het droog houdt!!  
 
Advies 
 
Voor gedegen advies over de mogelijkheden van onze werkzaamheden met betrekking tot dakbedekking kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven vrijblijvende aanbevelingen voor de uit te voeren werkzaamheden. 
 
Professioneel en kwalitatief personeel 
 
Om alle werkzaamheden de kwaliteitsgarantie mee te kunnen geven waar ons bedrijf voor staat hebben wij uitsluitend professioneel personeel in dienst. Zij waarborgen het hoge niveau van al het dakwerk dat wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Door het volgen van diverse doelgerichte trainingen en scholing blijven zij op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Zij kunnen deze kennis vervolgens toepassen, zodat uw opdracht geheel conform de laatste normen en technieken wordt gerealiseerd. 
 
Duidelijke prijsafspraken 
 
Ons bedrijf hanteert altijd duidelijke prijsafspraken. Dit verschaft beide partijen van helderheid over de kosten van de te ondernemen werkzaamheden. Het voorkomt eveneens vervelende financiële misverstanden achteraf. Zo weten wij beide vanaf stap één precies wat er dient te gebeuren en wat het kostenplaatje hiervoor is. Eerlijk en efficiënt.  
 
Professionele dakdekkers werken aaneen dak 
 
Kwaliteit 
 
U bent natuurlijk verzekerd dat alle dakwerkzaamheden van de hoogste kwaliteit is. Dit is een garantie die wij kunnen doen, aangezien wij in het verleden al onze opdrachten tot volle tevredenheid hebben weten te verwezenlijken. 
 
Zonlicht: een zuivere, natuurlijke en veilige energiebron 
 
Zonnepanelen 
 
Zonlicht is gratis, overvloedig aanwezig en uitstekend om te zetten in elektriciteit. Zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Zelfs bij een bewolkte hemel wekken de multikristallijne cellen met het aanwezige diffuse licht energie op. Wat u zelf niet verbruikt, wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. U verlaagt uw energiekosten en u helpt mee aan de reductie van CO2. Een duurzame oplossing voor aanbieder en eindgebruikers. 
 
Omvormer 
 
Zonnepanelen genereren gelijkstroom (DC). De meeste apparaten werken echter alleen op wisselspanning (AC) van 230 Volt. Daarom is er een omvormer nodig. Dit toestel zet de gelijkspanning om naar een wisselspanning. De omvormers zorgen voor een optimaal rendement. Het zonne-energiesysteem werkt hierdoor al bij zonopkomst en produceert door tot zonsondergang. 
 
Systemen 
 
Er zijn diverse systemen voor handen m.b.t. het opwekken van zonne-energie. Dit kunnen zijn losse zonne-panelen, zonne-panelen verwerkt in (kunststof) dakpannen of zonne-panelen onderdeel uitmakend van een keramisch pannendak. 
 
Zonnepanelen  
 
Advies 
 
Welk systeem past het best bij uw situatie ? Neem gerust contact met ons op voor passend advies !