Zonnepanelen
Van Steen Loodgieters Sanitair Verwarming in
Assendelft
<<=Terug naar plaats Assendelft

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Steen Loodgieters Sanitair Verwarming
Dorpsstraat 325
1566BC Assendelft

tel: 075-6874365

Extra informatie

Bij sanitairspecialist Van Steen bent u op het juiste adres voor het vervangen van u huidige sanitair en kranen, of voor een geheel nieuwe badkamer en of toilet.   
Wie besluit de badkamer opnieuw in te richten of een nieuwe badkamer te bouwen, weet doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn. Daar komt u pas achter door veel te kijken en te vergelijken in tijdschriften en magazines, op beurzen en in de diverse showrooms. Zo ontstaat stap voor stap uw droombadkamer. 
 
Een droom die vervolgens in de praktijk zal moeten worden omgezet. Wij helpen uw graag met het maken van de juiste keuzes en kunnen uw van dienst zijn bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer, die wij uiteraard compleet voor u kunnen verzorgen vanaf het sloopwerk van de bestaande badkamer tot het tegelwerk en plafonds van de nieuwe. 
 
Wij zijn u van dienst met de onderstaande werkzaamheden en leveranties: 
 
• Gas en water installaties; 
• Riolering installaties; 
• Grijswatersysteem installaties; 
• Dakbedekkingen en dakgoten; 
• Sanitaire installatie; 
• Verwarming en warmwater toestellen; 
• Onderhoud gastoestellen; 
• Natuurlijke en Mechanisch ventilatie; 
• Airconditioning; 
• Perslucht installaties; 
• Centrale Stofzuiginstallaties; 
• Waterbehandeling apparatuur en installaties; 
• Warmte terugwinning installaties; 
• Service en Onderhoud. 
 
Zonnig Zaanstad 2013 
 
Duurzame Energie in de Zaanstreek en Zaanstreek Waterland. 
 
Er zijn tegenwoordig veel soorten CV ketels te verkrijgen om uw woning mee te verwarmen. 
 
Tussen deze uitvoeringen zit een groot verschil in de hoeveelheid energie die zij nodig hebben om uw huis,pand of bedrijsgebouw te verwarmen, maar ook verschillende soorten van energie om mee te verwarmen. 
 
Van Steen Loodgieters wil rekening houden met het klimaat en heeft zich daarom gespecialiseerd in duurzame verwarmingsmethoden, waarbij de gebruikte energie zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. 
 
Voor Gas kunt u daarbij denken aan een HR ketel zoals een Atag die heel zuinig omgaat het zijn energie en dan ook het allerhoogste rendement heeft voor warmwater en voor CV gebruik, 
 
daarnaast is er de HRE ketel Evita van Remeha die naast verwarming en warmwater tevens elektriciteit opwekt. Zodat u en goedkoop stookt en een ruime teruggave heeft aan elektra waardoor u daar ook op bespaart. Deze ketels gaan tot een verbruik van 3400 m3 gas. 
 
Houtpellet cv ketel gebruiken we voor installaties die meer dan 3500m3 gebruiken dan kunt u absoluut niet zuiniger stoken. Bijvoorbeeld de Pellematic van OkoFen deze hebben een uitstekende reputatie. 
 
Aardwarmte gebruiken we voor woningen en bedrijven als u zowel wilt gaan verwarmen met laagtemperatuur systemen en koelen. We maken dan bij nieuwbouw gebruik van de palen om de wisselaars mee te laten heien en als dat niet mogelijk is laten we een bronboring maken waar we de collector laten zakken. Het voordeel is dat er geen vervuiling in de pomp optreed en de afgifte is constant. 
 
Het inregelen van uw CV installatie is veelal erg bepalend voor het verbruik en dat kunnen wij voor u verzorgen en het bespaart meestal al 10% op uw verbruik. 
 
PV panelen of Zonnepanelen kunt u heel goed gebruiken om uw elektrarekening omlaag te krijgen. Via het Agentschap.nl kunt u dit jaar 15% subsidie krijgen op de materiaal kosten. 
 
Wij kunnen dit ook voor u aanvragen. 
 
Zaanstad geeft momenteel ook weer subsidie in samenwerking met de provincie Noord-Holland dit kan oplopen tot zo'n 25% van het geinvesteerde bedrag. Dat betekend dat u het geheel er met zo'n 5 a 6 jaar terug heeft verdient. 
 
De elektra die opgewekt wordt levert u terug aan het Net voorzover het niet door uw eigen installatie wordt gebruikt, het teveel kunt u laten verrekenen door uw Energieleverancier, u moet dan gebruik maken van een Slimmemeter, die is aan te vragen bij Liander en de kostendaarvan zijn ca. €122.- Het kan ook zijn dat u een draaischijmeter heeft en dan hoeft u helemaal niets te doen, deze draait vanzelf terug. 
 
Wanneer u een bedrag spaart bij de bank dan krijgt u nog geen 2% aan rente en met uw panelen heeft u al een rendement van 10% en de panelen gaan ongeveer 40 jaar mee, tel uit uw winst.