Zonnepanelen
EnergieWonen in
Almere
<<=Terug naar plaats Almere

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

EnergieWonen
Hawaiiweg 25
1339 NW Almere

tel: 088 5566770

Extra informatie

Dat u interesse heeft in zonnepanelen is niet vreemd. Velen gingen u al voor. Maar hoe weet u nu wat goede panelen zijn en welke u moet nemen. De blauwe poly crystalyne panelen of toch liever een systeem met mono crystalyne cellen wellicht op een zwarte achterplaat met een fraaie zwarte omlijsting.   
De prijzen verschillen net zoals bij auto’s of keukens. Aan u de uitdaging om uit de vele soorten panelen, omvormers en montage systemen de keuze te maken die bij u past. Hier kunnen we u bij helpen. We vertellen u alles wat we weten over de soorten panelen, de garantie, de herkomst, de efficiency en welk montage systeem in uw geval geschikt is en waarom. 
 
Naast de technische aspecten: zoals de ruimte op het dak of in de tuin, de geschiktheid van uw elektrometer, uw verbruik en de installatie vereisten. Bekijken we samen met u hoe u de installatie het liefste op uw dak ziet en waar u een omvormer wilt plaatsen. 
 
Stap voor stap maakt u de keuzes op basis van de informatie die wij, met onze kennis, aan u geven. 
 
Uiteindelijk dient u op basis hiervan een eerste keuze te maken en kunnen wij u een richtprijs afgegeven. Als die in lijn ligt met uw wensen werken wij het voor u uit. U ontvangt een uitgewerkte offerte waarin precies staat wat besproken is. Omdat we samen met u de situatie beoordeeld hebben is nooit sprake van meerwerk. 
 
Naast de garantie op ieder onderdeel geven wij u een totale garantie op het gehele systeem tot 10 jaar. U weet precies waar u aan toe bent. 
 
Zonneboilers  
 
Een zonneboiler maakt gebruik van de zon om water (al dan niet in een voorraadvat) warm te maken. 
 
Het principe is eenvoudig: “door een element (collector) bloot te stellen aan (zon-)licht wordt het warm en deze warmte wordt door een vloeistof getransporteerd naar een boiler en opgeslagen”. Deze opgeslagen warmte kunt u gebruiken om uw douche of bad van warm water te voorzien. Verwarmings-systemen die werken met een zogenaamde “lage temperatuur” (lees: vloerverwarming) kan met een goed zonneboilersysteem uw gas rekening drastisch verlagen. 
 
EnergieWonen heeft in haar zoektocht naar kwaliteit de zonneboilersystemen van Rivusol als voldoende beoordeeld om aan de klanten te adviseren. Inmiddels hebben we vele systemen geïnstalleerd die allen optimaal werken. 
 
Wilt u weten of een zonneboiler voor u een geschikte optie is aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zullen samen met u alle elementen van een installatie doorlopen en samen met u bepalen of een zonneboiler in uw geval het gewenste rendement oplevert. 
 
Ook hier geldt: ” onze kennis en ervaring is uw voordeel” 
 
Over ons 
 
Enthousiast worden van kwaliteit. Dat is een omschrijving die bij alle medewerkers van EnergieWonen past, daarom durven we ook zonder blikken of blozen op onze systemen tot 10 jaar garantie te bieden.  
 
Wij helpen u graag te bepalen of zonne-energie voor uw huis of bedrijf een goede investering kan zijn. Dat doen we door bij u langs te komen, zo weten we namelijk echt zeker dat we een aanbieding maken die bij u past. Een manier van werken die past bij onze beleving van kwaliteit en waar u van kunt profiteren.  
 
Beweeg uw muis over onze foto’s om te zien wie er allemaal voor u klaarstaan. Deze mensen zorgen ervoor dat uw installatie vlekkeloos zal verlopen. 
 
Neem gerust contact op en overtuig u van de kwaliteit van EnergieWonen. 
 
Stap 1 
 
Als u nog niet goed weet wat zonnepanelen nu kosten en of het wel iets voor u is raden we u aan om onze algemene informatie aan te vragen. Hierin beantwoorden we de meest prangende vragen en kunt u zelf bepalen of u verder wilt ja of nee. 
 
Als u onze algemene informatie wilt ontvangen vult u dan het naastgelegen formulier in en geef bij opmerkingen aan dat u de algemene informatie wenst te ontvangen. 
 
Stap 2 
 
Als u weet dat u zonne-energie wilt inzetten maar nog niet zeker weet hoe u dit het beste kunt doen, dan kunt u ons verzoeken een afspraak met u in te plannen. Wij komen bij u langs en nemen samen met u de mogelijkheden en onmogelijkheden van zonne-energie in uw situatie door. 
 
Opmerkingen 
 
Waarom geen offerte per email maar een afspraak? 
 
Het is onze ervaring dat de problemen met zonne-energie veelal ontstaan doordat er niet de goede zaken zijn geoffreerd of dat de montage in de praktijk toch wat lastiger was dan ingeschat. De specialist neemt samen met u door wat u wilt en of dat ook kan. Op basis hiervan kan hij u een goede indicatie geven van de hoogte van de investering en de opbrengsten. 
 
Stap 3 
 
Als die informatie overeenkomt met wat u verwacht of wenst te investeren dan maakt de specialist een offerte op maat. Hierin zijn alle onderdelen opgenomen en komt u derhalve ook niet meer voor onverwachte kosten te staan. 
 
Duidelijkheid zowel voor u als voor ons.