Zonnepanelen
Solergy in
Almelo
<<=Terug naar plaats Almelo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solergy
Twentepoort 61-10
7609 RG Almelo

tel: (0)546 539472

Extra informatie

Solergy: Uw Partner in Zonnepanelen   
Voor zonnepanelen kunt u bij Solergy terecht, de klantvriendelijke specialist in zonne-energie. 
Onze medewerkers kunnen al uw vragen over zonnepanelen en de prijs die ervoor moet worden betaald beantwoorden en denken met u mee welk type geschikt is voor uw bedrijfspand of woning.  
Met ruime ervaring in kleine, middelgrote en grote installaties, weten wij u precies uit te leggen wat voor u interessant is.  
 
Als u zonnepanelen wilt kopen, gaat u op zoek naar een gedegen bedrijf met uitstekende service. 
Daar komt Solergy in beeld.  
We doen er alles aan om u tegemoet te komen met ons aanbod en onze dienstverlening.  
Met de verschillende soorten zonnepanelen die Solergy heeft kan op veel situaties worden ingespeeld.  
Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing, het meest geschikte model.  
 
Zonnepanelen leverancier. 
 
Solergy is uw partner in zonnepanelen. 
 
Als Europese distributeur van zonnepanelen en de daaraan gerelateerde producten hebben we alles in huis om u te helpen aan zonnestroom systemen. Snelle leveringen van uiterst hoge kwaliteit zonnepanelen in combinatie met de beste omvormers op de markt, is bij ons geen pre, maar een vereiste. Bij haar Europese klanten staat Solergy bekend als betrouwbaar en klantgericht. Onze doelstelling is zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. 
 
Naast het verdelen van componenten zetten we ons in voor het ontwerp en installatie van grote en middelgrote projecten in het Buitenland. Voornamelijk de grotere systemen hebben veel zorg nodig. Meestal gaat het gepaard met vele berekeningen en hoge eisen aan de lay-out en AC architectuur. Solergy heeft alles in eigen huis om deze projecten met uiterst veel zorg uit te voeren. 
 
De gemiddelde opbrengsten van onze systemen ligt boven de 85% van het vermogen. Uitschieters boven de 90% zijn ons tevens niet vreemd. Vanwege deze hoge opbrengsten worden we steeds vaker gevraagd om zonnepanelen parken te ontwerpen en implementeren. 
 
U kiest voor Solegy vanwege: 
 
•De garanties 
•Beste prijs-kwaliteitverhouding 
•Service 
•Rendement 
•Persoonlijk contact 
•Snelle levering 
 
Zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. 
 
Er zijn honderden verschillende merken zonnepanelen te verkrijgen. De meeste mensen hebben geen idee welke zonnepanelen wel en niet goed genoeg zijn. Maar het begint juist daarmee. Welke zonnepanelen moet ik kiezen voor mijn woning of bedrijfspand. De keuze hierin is vaak afhankelijk van vele factoren. Daarom is het erg belangrijk om zonnepanelen te kopen die overal goed scoren. Daarin heeft Solergy alvast een voorselectie gemaakt van de best mogelijke zonnepanelen in de markt. Dat ook nog eens tegen de beste prijzen die mogelijk zijn. 
 
Zonnepanelen kopen moet een solide investering zijn. Zo wilt u geen geld aan slechte zonnepanelen besteden, die na een aantal jaar al weer bij oud vuil terecht kunnen. Wij maken gebruik van zonnepanelen van de volgende merken: 
 
•LG 
•SHARP 
•Yingli 
•Egging 
 
Al deze merken behoren tot de zogenaamde Tier 1 fabrikanten. Dat houdt in dat ze langer dan 5 jaar ervaring hebben in het produceren van zonnepanelen, minimaal 1 GW aan PV panelen hebben geproduceerd en ook een groot deel van de inkomsten besteden aan R&D. Zodoende hebben deze merken zich bewezen als top of the bill in zonne-energie. 
 
Alle zonnepanelen die door ons geleverd worden zijn volledig gecertificeerd en onderhevig aan de scherpste criteria als het gaat om kwaliteit. Naast certificering en criteria vanuit de fabrikanten, stellen wij zelf ook zeer hoge eisen aan onze zonnepanelen. Zo moeten de panelen hogere opbrengsten hebben dan andere leveranciers. Door de opbrengsten van deze zonnepanelen constant te vergelijken met andere fabrikanten kunnen we hogere opbrengsten garanderen dan een gemiddelde leverancier van zonnepanelen.